Serveis

Per què Coses de Muntanya és la teva millor opció?


Coses de Muntanya

Plaça Pista Llarga, 7-9

(Costat Hotel HG)


Pàrquing Alp 2500

(Davant Escola Esquí Traça)


17537 La Molina, Girona

+34 972 89 21 07

info@cosesdemuntanya.com

Cómo llegar
Síguenos en las Redes Sociales

         
Contacte Avís Legal
Avís Legal

AV√ćS LEGAL en compliment del que disposa la Llei 34/2002, de 12 d'octubre, de Serveis de la Societat de la Informaci√≥ i de Comer√ß Electr√≤nic.

TITULARITAT DEL LLOC WEB

Domini: cosesdemuntanya.com

Domicili: Plaça Pista Llarga, 7-9 (costat Hotel HG) 17537 La Molina, Girona

Correu electrònic: info@cosesdemuntanya.com

CONDICIONS GENERALS D'√öS

L'acc√©s a aquest web √©s de car√†cter gratu√Įt i no requereix subscripci√≥ pr√®via ni cap registre. Coses de Muntanya podr√† modificar, en qualsevol moment i sense previ av√≠s, la informaci√≥ que cont√©, no sent per aix√≤ responsable de qu√® la informaci√≥ estigui actualitzada. Aix√≠ doncs, t√© dret a suspendre temporalment i sense necessitat de previ av√≠s, l'acc√©s a la p√†gina per a la realitzaci√≥ d'operacions de manteniment, reparaci√≥, actualitzaci√≥ o millora en la mateixa.

L'usuari no realitzar√† cap acci√≥ que pugui produir dany o alteraci√≥ d'aquesta p√†gina web, ni obstaculitzar√† el bon funcionament de la mateixa acceptant expressament i sense cap reserva, que l'acc√©s i √ļs d'aquest portal es fa sota la seva exclusiva responsabilitat. Coses de Muntanya.com no es fa responsable dels possibles danys que puguin causar-ne en el hardware, software de l'usuari o en els fitxers o documents emmagatzemats per ell, com a conseq√ľ√®ncia de la pres√®ncia de virus, d'un mal funcionament del navegador o de l'√ļs de versions no actualitzades d'aquest.

La inclusi√≥ en aquest lloc web de 'links' o enlla√ßos amb altres webs, t√© una √ļnica finalitat informativa. Per aix√≤, Coses de Muntanya no garanteix ni recomana aquests portals ni assumeix cap responsabilitat respecte del contingut dels mateixos.

Es prohibeix expressament 'framings' o la utilització, per part de tercers, de qualsevol altres mecanismes que alterin el disseny, configuració original o continguts d'aquest portal.

Les presents Condicions Generals d'√ļs i les relacions entaulades amb Coses de Muntanya es regiran pel que disposa la legislaci√≥ espanyola.

Política de Privacitat
Política de Privacitat

En tot el relacionat amb la protecci√≥ i el tractament de dades personals, Coses de Muntanya actua conforme amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecci√≥ de les persones f√≠siques en el que respecta al tractament de dades personals, ja que la lliure circulaci√≥ d'aquestes dades i per la que deroga la Directiva 95/46 / CE, la Llei Org√†nica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecci√≥ de Dades Personals i garantia dels drets digitals, la Llei 2/1994, de 9 de mar√ß, i les normes de l'ordenament jur√≠dic que resulten aplicables a la seva activitat. 

Responsable del tractament de dades personals

Coses de Muntanya

Domicilio: Plaça Pista Llarga, 7-9 (costat Hotel HG) 17537 La Molina, Girona

Correu electrònic: info@cosesdemuntanya.com

Finalitat del tractament de dades personals

Les dades de caràcter personal que faciliten per correu electrònic mitjançant el formulari quedaran registrats en un fitxer propietat de les Coses de Muntanya amb la finalitat de concursar a les consultes i obtenir dades estadístiques dels mètodes.

Drets dels interessats

Els interessats tenen els drets que reconeixen el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals ja la lliure circulació d'aquests dades i pel que es deroga la Directiva 95/46 / CE, la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, i el restant de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades, inclòs, en particular, el dret a conèixer l'origen de les seves dades personals quan no s'hagi obtingut d'ells.

Els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i oposició respecte a les dades personals recavats i tractats per Coses de Muntanya seran exercicis pels interessats en els termes establerts en la legislació vigent. Per què han d'exercitar els drets d'accés, rectificació, anul·lació i oposició dirigint-se a notícies a través de correu postal o electrònic.