Blog

Dijous, 19 - Novembre - 2020

¬ŅEn qu√© pa√≠ses se puede esquiar en noviembre y cuales han cerrado las estaciones? cat

Aunque noviembre no es un mes de aperturas masivas, tradicionalmente todos los pa√≠ses alpinos ya tienen algunas estaciones abiertas, este a√Īo en cambio la situaci√≥n es distinta.

Hay pa√≠ses que se han cerrado totalmente la turismo de esqu√≠ este mes de noviembre, otros mantienen sus estaciones abiertas aunque con restricciones y medidas de protecci√≥n frente al coronavirus. Aunque seguramente no ten√≠as pensado irte a esquiar este mes, salvo alguna excepci√≥n o que abriesen ya alguno de nuestros complejos invernales, hagamos un repaso a la situaci√≥n actual en el panorama del turismo de los deportes de invierno.

Austria
Estaciones de esquí cerradas

Aquí desde el día 3 de noviembre se han cerrado todas y cada una de las pistas de esquí que habían abierto ese mes de noviembre. Todas en glaciares.

Además del toque de queda nocturno, se cerraron todos los restaurantes, hoteles e instalaciones de ocio de Austria. Los teleféricos y telecabinas solo pueden ser utilizados por deportistas profesionales hasta finales de noviembre, cuando se espera que se abra todo para afrontar el importante mes de diciembre.


Suiza
Estaciones de esquí abiertas

La temporada de esqu√≠ en las √°reas de esqu√≠ suizas contin√ļa con amplias directrices de protecci√≥n. Todos los glaciares esquiables est√°n abiertos, entre ellos Saas-Fee, Zermatt y Engelberg. Este fin de semana se incorporan nuevos complejos invernales de gran altitud a la oferta de turismo de deportes de invierno.

Hay obligaci√≥n de llevar la mascarilla en todos los remontes (telesqu√≠s incluidos), colas y edificios. Algunos restaurantes est√°n cerrados, incluso en el cant√≥n de Valais. En algunas √°reas de esqu√≠ como Andermatt, es necesario reservar con anticipaci√≥n, ya que solo se permite un cierto n√ļmero de clientes.

Los turistas extranjeros deben tener en cuenta que numerosos países como Alemania, han emitido advertencias de viaje para Suiza. Al regresar a casa, deben hacerse una prueba de COVID ya pasar no menos de cinco días de cuarentena (excluidos los viajes de 24 horas).


Coses de Muntanya

Plaça Pista Llarga, 7-9

(Costat Hotel HG)


Pàrquing Alp 2500

(Davant Escola Esquí Traça)


17537 La Molina, Girona

+34 972 89 21 07

info@cosesdemuntanya.com

Cómo llegar
Síguenos en las Redes Sociales

         
Contacte Avís Legal
Avís Legal

AV√ćS LEGAL en compliment del que disposa la Llei 34/2002, de 12 d'octubre, de Serveis de la Societat de la Informaci√≥ i de Comer√ß Electr√≤nic.

TITULARITAT DEL LLOC WEB

Domini: cosesdemuntanya.com

Domicili: Plaça Pista Llarga, 7-9 (costat Hotel HG) 17537 La Molina, Girona

Correu electrònic: info@cosesdemuntanya.com

CONDICIONS GENERALS D'√öS

L'acc√©s a aquest web √©s de car√†cter gratu√Įt i no requereix subscripci√≥ pr√®via ni cap registre. Coses de Muntanya podr√† modificar, en qualsevol moment i sense previ av√≠s, la informaci√≥ que cont√©, no sent per aix√≤ responsable de qu√® la informaci√≥ estigui actualitzada. Aix√≠ doncs, t√© dret a suspendre temporalment i sense necessitat de previ av√≠s, l'acc√©s a la p√†gina per a la realitzaci√≥ d'operacions de manteniment, reparaci√≥, actualitzaci√≥ o millora en la mateixa.

L'usuari no realitzar√† cap acci√≥ que pugui produir dany o alteraci√≥ d'aquesta p√†gina web, ni obstaculitzar√† el bon funcionament de la mateixa acceptant expressament i sense cap reserva, que l'acc√©s i √ļs d'aquest portal es fa sota la seva exclusiva responsabilitat. Coses de Muntanya.com no es fa responsable dels possibles danys que puguin causar-ne en el hardware, software de l'usuari o en els fitxers o documents emmagatzemats per ell, com a conseq√ľ√®ncia de la pres√®ncia de virus, d'un mal funcionament del navegador o de l'√ļs de versions no actualitzades d'aquest.

La inclusi√≥ en aquest lloc web de 'links' o enlla√ßos amb altres webs, t√© una √ļnica finalitat informativa. Per aix√≤, Coses de Muntanya no garanteix ni recomana aquests portals ni assumeix cap responsabilitat respecte del contingut dels mateixos.

Es prohibeix expressament 'framings' o la utilització, per part de tercers, de qualsevol altres mecanismes que alterin el disseny, configuració original o continguts d'aquest portal.

Les presents Condicions Generals d'√ļs i les relacions entaulades amb Coses de Muntanya es regiran pel que disposa la legislaci√≥ espanyola.

Política de Privacitat
Política de Privacitat

En tot el relacionat amb la protecci√≥ i el tractament de dades personals, Coses de Muntanya actua conforme amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecci√≥ de les persones f√≠siques en el que respecta al tractament de dades personals, ja que la lliure circulaci√≥ d'aquestes dades i per la que deroga la Directiva 95/46 / CE, la Llei Org√†nica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecci√≥ de Dades Personals i garantia dels drets digitals, la Llei 2/1994, de 9 de mar√ß, i les normes de l'ordenament jur√≠dic que resulten aplicables a la seva activitat. 

Responsable del tractament de dades personals

Coses de Muntanya

Domicilio: Plaça Pista Llarga, 7-9 (costat Hotel HG) 17537 La Molina, Girona

Correu electrònic: info@cosesdemuntanya.com

Finalitat del tractament de dades personals

Les dades de caràcter personal que faciliten per correu electrònic mitjançant el formulari quedaran registrats en un fitxer propietat de les Coses de Muntanya amb la finalitat de concursar a les consultes i obtenir dades estadístiques dels mètodes.

Drets dels interessats

Els interessats tenen els drets que reconeixen el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals ja la lliure circulació d'aquests dades i pel que es deroga la Directiva 95/46 / CE, la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, i el restant de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades, inclòs, en particular, el dret a conèixer l'origen de les seves dades personals quan no s'hagi obtingut d'ells.

Els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i oposició respecte a les dades personals recavats i tractats per Coses de Muntanya seran exercicis pels interessats en els termes establerts en la legislació vigent. Per què han d'exercitar els drets d'accés, rectificació, anul·lació i oposició dirigint-se a notícies a través de correu postal o electrònic.